Gmail-viestien tulostaminen

Voit tulostaa yksittäisiä viestejä tai kaikki keskustelun viestit.

Huom. Varmista, että olet liittänyt tulostimesi Cloud Printin tai AirPrintin avulla.

Yksittäisen viestin tulostaminen

Jos samassa keskustelussa on useita sähköposteja, voit tulostaa vain yhden niistä.

1. Avaa Gmail tietokoneella. Voit tulostaa Android-puhelimestasi tai ‑tabletistasi.
  2. Avaa tulostettava sähköposti.
  3. Klikkaa sähköpostin oikeassa yläkulmassa alanuolta Alanuoli ja sitten Tulosta.

Viestin tulostaminen vastauksineen

Jos samassa keskustelussa on useita sähköposteja, voit tulostaa ne kaikki.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Avaa keskustelu, jonka haluat tulostaa.
  3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Tulosta kaikki Tulosta.