Gmail-viestien tulostaminen

Voit tulostaa yksittäisiä viestejä tai kaikki keskustelun viestit.

Huom. Varmista, että olet liittänyt tulostimesi Cloud Printin tai AirPrintin avulla.

Huom. Jos tulostusvaihtoehto ei näy, päivitä Gmail-sovellus

Yksittäisen viestin tulostaminen

Jos samassa keskustelussa on useita sähköposteja, voit tulostaa vain yhden niistä.

1. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa tulostettava sähköposti.
  3. Valitse sähköpostin oikeasta ylänurkasta Lisää Lisää ja sitten Tulosta.

Viestin tulostaminen vastauksineen

Jos samassa keskustelussa on useita sähköposteja, voit tulostaa ne kaikki.

1. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa keskustelu, jonka haluat tulostaa.
  3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Lisää Lisää ja sitten Tulosta kaikki.