Imprimir missatges de Gmail

Podeu imprimir missatges concrets d'una conversa, o bé tots els que en formin part.

Imprimir un sol correu electrònic

Si hi ha diversos correus electrònics dins d'una mateixa conversa, podeu imprimir-ne només un.

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Obriu el correu electrònic que vulgueu imprimir.
  3. A la part superior dreta del correu electrònic, feu clic a Més Més.
  4. Feu clic a Imprimeix.

Imprimir un correu electrònic i les respostes

Si hi ha diversos correus electrònics dins d'una mateixa conversa, podeu imprimir-los tots a la vegada. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Obriu la conversa que vulgueu imprimir.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Imprimeix-ho tot .

No puc imprimir un correu electrònic o fitxers adjunts

El remitent pot haver enviat el correu electrònic amb el mode confidencial activat, la qual cosa impedeix imprimir el text o els fitxers adjunts del missatge.

Obteniu informació sobre els missatges enviats en mode confidencial.