Imprimir missatges de Gmail

Podeu imprimir missatges concrets d'una conversa, o bé tots els que en formin part.

Important: per imprimir contingut des del telèfon o des de la tauleta, afegiu una impressora que pugui rebre dades per Wi‐Fi o per la xarxa mòbil. Obteniu informació sobre com podeu configurar les impressions a Android.

Imprimir un sol correu electrònic

Si hi ha diversos correus electrònics dins d'una mateixa conversa, podeu imprimir-ne només un.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Obriu el correu electrònic que vulgueu imprimir.
  3. A la part superior dreta del correu electrònic, toqueu Més i, a continuació, Imprimeix.

Imprimir un correu electrònic i les respostes

Si hi ha diversos correus electrònics dins d'una mateixa conversa, podeu imprimir-los tots a la vegada.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Obriu la conversa que vulgueu imprimir.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més i, a continuació, Imprimeix-ho tot.

No puc imprimir un correu electrònic o fitxers adjunts

El remitent pot haver enviat el correu electrònic amb el mode confidencial activat, la qual cosa impedeix imprimir el text o els fitxers adjunts del missatge.

Obteniu informació sobre els missatges enviats en mode confidencial.