Imprimir missatges de Gmail

Podeu imprimir missatges concrets d'una conversa, o bé tots els que en formin part.

Nota: comproveu que la impressora estigui connectada amb Cloud Print o AirPrint.

Nota: si no veieu l'opció per imprimir, actualitzeu l'aplicació Gmail

Imprimir un sol correu electrònic

Si hi ha diversos correus electrònics dins d'una mateixa conversa, podeu imprimir-ne només un. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail a l'iPhone o l'iPad.
  2. Obriu el correu electrònic que vulgueu imprimir.
  3. A la part superior dreta del correu electrònic, toqueu Més 더보기 i, a continuació, Imprimeix.

Imprimir un correu electrònic i les respostes

Si hi ha diversos correus electrònics dins d'una mateixa conversa, podeu imprimir-los tots a la vegada. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail a l'iPhone o l'iPad.
  2. Obriu la conversa que vulgueu imprimir.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més 더보기 i, a continuació, Imprimeix-ho tot.