Udskriv Gmail-meddelelser

Du kan udskrive enkelte meddelelser eller alle meddelelser i en samtale.

Udskriv en enkelt mail

Hvis der er flere mails i en samtale, kan du nøjes med at udskrive én af dem.

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Åbn den mail, du vil udskrive.
  3. Klik på Mere Mere øverst til højre i mailen.
  4. Klik på Udskriv.

Udskriv en mail med svar

Hvis der er flere mails i samme samtale, kan du udskrive alle disse mails samlet.

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Åbn den samtale, du vil udskrive.
  3. Klik på Udskriv alle .

Jeg kan ikke udskrive mails eller vedhæftede filer

Afsenderen har muligvis aktiveret fortrolighedstilstand, da vedkommende sendte mailen, hvilket forhindrer, at andre kan udskrive meddelelsesteksten og vedhæftede filer.

Få flere oplysninger om meddelelser, der er sendt i fortrolighedstilstand.