Je gebruikersnaam veranderen

Ik wil de naam wijzigen die mensen zien boven mijn berichten en Google Chat

Je kunt de naam wijzigen die is verbonden aan je e-mailadres, maar niet het adres zelf.

Oud:

Nieuw:

1. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van Gmail en selecteer Instellingen voor Gmail.
  2. Klik op het tabblad Accounts.
  3. Zoek in het gedeelte 'E-mailberichten versturen vanaf:' het e-mailadres op dat je wilt bewerken.
  4. Klik op gegevens bewerken naast het e-mailadres.
  5. Specificeer in het gedeelte 'Naam:' welke naam je graag wilt en klik op Wijzigingen opslaan.

Ik wil punten aan mijn gebruikersnaam toevoegen of eruit verwijderen.

Als je een versie van je gebruikersnaam met minder of meer punten (.) wilt gebruiken, hoef je niets te veranderen. Als je gebruikersnaam 'mijn.adres@gmail.com' is, worden ook berichten die zijn verzonden naar 'mijnadres@gmail.com' of 'm.i.j.n.a.d.r.e.s@gmail.com' bezorgd in je Postvak IN. Meer informatie over punten.

Ik wil mijn e-mailadres wijzigen.

Als je bijvoorbeeld je e-mailadres wilt wijzigen van hikingfan@gmail.com naar bakescakes@gmail.com, moet je je aanmelden voor een nieuw e-mailadres.

Nadat je je hebt aangemeld voor een nieuw e-mailadres, kun je alles uit je oude adres overzetten om de overdracht makkelijker te maken.

Hoe zet ik mijn berichten over?
  • Stel automatisch doorsturen in om ervoor te zorgen dat alle nieuwe berichten die naar je oude e-mailadres worden gestuurd, je bereiken.
  • Importeer oude berichten met POP3.
Hoe zet ik mijn contactpersonen over?
Je kunt contactpersonen exporteren van je oude e-mailadres en deze vervolgens importeren naar je nieuwe adres.