Canviar el nom del compte de Gmail

Podeu canviar el nom vinculat a la vostra adreça electrònica.

Important: el nom vinculat a la vostra adreça electrònica no és el nom d'usuari. De fet, no podeu canviar el nom d'usuari ni l'adreça electrònica.

Com es pot canviar el nom

Per exemple, en comptes de "Meritxell Pons" per a l'adreça seguidoresports@gmail.com, podeu definir que es mostri "Txell Pons" per a la mateixa adreça.

Important: el nom no es pot canviar des de l'aplicació Gmail.

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Comptes i importació o Comptes.
  4. A "Envia correu com a", feu clic a Edita la informació.
  5. Introduïu el nom que vulgueu que es mostri quan envieu missatges.
  6. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior.

Si no podeu canviar el nom

Si reps un error que diu "No es pot canviar aquesta opció de configuració del teu compte", pot ser pels motius següents:

• Has canviat el nom massa vegades en poc temps.
  • Utilitzes un compte de Google Workspace i l'administrador no et permet canviar el nom del perfil. És possible que l'administrador pugui ajudar-te a canviar el nom. Qui és el meu administrador?

Crear una adreça electrònica

Si voleu canviar l'adreça electrònica, heu de registrar-vos per obtenir-ne una altra. Quan ho hàgiu fet, podeu transferir els correus electrònics i els contactes de l'adreça antiga a la nova.

Algú està fent servir la meva marca comercial
Si creieu que algú ha creat una adreça de Gmail amb el nom de la vostra marca comercial, proveu de contactar-hi per resoldre el problema. Google no supervisa ni controla les adreces electròniques que seleccionen els usuaris de Gmail.

Articles relacionats