Logga ut från Gmail-kontot

Beroende vilken enhet du använder Gmail kan du antingen logga ut från Gmail, ta bort Google-kontot eller växla mellan olika konton.

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.

Logga ut från din dator

1. Öppna Gmail.
  2. Klicka på din bild i övre högra hörnet.
  3. Klicka på Logga ut.

Logga ut från en annan enhet

Om du har glömt att logga ut från e-postkontot på en annan dator kan du göra en fjärrutloggning från Gmail:

1. Öppna Gmail.
  2. Klicka på din bild i övre högra hörnet.
  3. Klicka på Hantera ditt Google-konto.
  4. Klicka på Säkerhet.
  5. Klicka på Hantera alla enheter under Dina enheter.
  6. Välj enhet.
  7. Klicka på Logga ut.

Byta konto utan att logga ut

Med multiinloggning kan du använda flera konton i samma webbläsare. Du kan växla mellan kontona utan att logga in eller ut från något av dem. Läs mer om att logga in på flera konton.