Google Chat-rum byter namn. Funktionen kommer nu att heta Spaces. Det kan ta en stund innan namnändringen visas överallt. Läs mer.

Logga ut från Gmail-kontot

Beroende vilken enhet du använder Gmail kan du antingen logga ut från Gmail, ta bort Google-kontot eller växla mellan olika konton.

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för en kostnadsfri Google Workspace testperiod.

Logga ut från din dator

1. Öppna Gmail.
  2. Klicka på din bild i övre högra hörnet.
  3. Klicka på Logga ut.

Logga ut från en annan dator

Om du har glömt att logga ut från e-postkontot på en annan dator kan du göra en fjärrutloggning från Gmail.

1. Öppna Gmail.
  2. Klicka på Information följt av Logga ut alla andra webbsessioner längst ned till höger.

Tips! Om du använder en offentlig eller delad dator ska du alltid logga ut från Google-kontot innan du lämnar datorn. Läs mer om säker inloggning på Google.

Byta konto utan att logga ut

Med multiinloggning kan du använda flera konton i samma webbläsare. Du kan växla mellan kontona utan att logga in eller ut från något av dem. Läs mer om att logga in på flera konton.