Logg av Gmail

Avhengig av hvilken enhet du bruker Gmail på, kan du enten logge av Gmail, fjerne Google-kontoen din, eller bytte mellom forskjellige kontoer.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Logg av datamaskinen du bruker

1. Åpne Gmail.
  2. Klikk på bildet ditt øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg av.

Logg av fra en annen enhet

Hvis du har glemt å logge av Gmail på en datamaskin du ikke har tilgang til nå, kan du gjøre det fra en annen datamaskin:

1. Åpne Gmail.
  2. Klikk på bildet ditt øverst til høyre.
  3. Klikk på Administrer Google-kontoen din.
  4. Klikk på Sikkerhet.
  5. Under «Enhetene dine» klikker du på Administrer alle enheter.
  6. Velg enhet.
  7. Klikk på Logg av.

Bytt konto uten å logge av

Du kan bruke flere kontoer i den samme nettleseren med multipålogging. Da kan du bytte mellom kontoene dine uten å logge av noen av dem. Finn ut hvordan du kan logge på med flere kontoer.