Logg av

Hvis du bruker en offentlig datamaskin, for eksempel på et bibliotek eller en internettkafé, må du være oppmerksom på at du kan være pålogget tjenestene du brukte, også etter at du har lukket nettleseren. Derfor må du huske å logge av når du er ferdig med å bruke en offentlig datamaskin.

Avlogging på datamaskiner

1. Åpne Gmail.
  2. Klikk på kontobildet ditt øverst i høyre hjørne. Hvis du ser e-postadressen din øverst i stedet for et bilde, kan du klikke på den.
    Account image

3. Klikk på Logg av.
    Sign out

Tips: Du kan bytte konto uten å logge av

Hvis du vil logge på en annen konto, trenger du ikke å logge av den første kontoen. I stedet kan du logge på flere kontoer samtidig ved å bruke én av disse to metodene:

• Med Multipålogging kan du logge på forskjellige kontoer i det samme nettleservinduet.
  • Ved å opprette flere brukere i Chrome kan du holde de ulike kontoene adskilt i egne nettleservinduer.

Har du glemt å logge av?

Hvis du har glemt å logge av Gmail på en annen datamaskin, kan du logge av de andre øktene dine ved å gå til nedre høyre hjørne i Gmail, klikke på Detaljer og deretter Logg av alle andre økter.

Avlogging på mobile enheter