Logg av Gmail

Avhengig av hvilken enhet du bruker Gmail på, kan du enten logge av Gmail, fjerne Google-kontoen din, eller bytte mellom forskjellige kontoer.

Logg av på datamaskinen du bruker

1. Åpne Gmail.
  2. Klikk på bildet ditt øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg av.

Logg av på en annen datamaskin

Hvis du har glemt å logge av Gmail på en datamaskin du ikke har tilgang til nå, kan du gjøre det fra en annen datamaskin.

1. Åpne Gmail.
  2. Klikk på Detaljer og deretter Logg av alle andre nettøkter.

Tips: Hvis du bruker en offentlig eller delt datamaskin, bør du logge av Google-kontoen din før du forlater datamaskinen. Finn ut mer om hvordan du logger på Google på en sikker måte.

Bytt konto uten å logge av

Du kan bruke flere kontoer i den samme nettleseren med multipålogging. Da kan du bytte mellom kontoene dine uten å logge av noen av dem. Finn ut hvordan du kan logge på med flere kontoer.