Avlogging

Når du bruker offentlige datamaskiner – for eksempel på et bibliotek eller en Internett-kafé – kan du fortsatt være logget på enkelte tjenester du har brukt selv om du lukker nettleseren. Sørg alltid for at du logger helt av når du bruker offentlige datamaskiner.

Avlogging på datamaskiner

1. Åpne Gmail.
  2. Klikk på kontobildet ditt øverst til høyre. Hvis du ser e-postadressen din i stedet for et bilde øverst på siden, klikker du på den.
    Account image

3. Klikk på Logg av.
    Sign out

Tips: Bytt mellom kontoer uten å logge av

Hvis du vil logge på en ny konto trenger du ikke å logge av den andre først. I stedet kan du være innlogget på flere kontoer samtidig ved å bruke én av de følgende to metodene:

Har du glemt å logge av?

Hvis du har glemt å logge av e-posten din på en annen datamaskin, kan du logge av Gmail-økter ved å klikke på Detaljer nederst til høyre på Gmail, og deretter Logg av alle andre nettøkter.

Avlogging på mobilenheter