Uitloggen bij Gmail

Afhankelijk van het apparaat waarop je Gmail gebruikt, kun je bij Gmail uitloggen, je Google-account verwijderen of tussen verschillende accounts schakelen.

Uitloggen vanaf je computer

1. Open Gmail.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op je foto.
  3. Klik op Uitloggen.

Uitloggen vanaf een andere computer

Als je bent vergeten uit te loggen bij Gmail op een andere computer, kun je op afstand uitloggen.

1. Open Gmail.
  2. Klik in de rechterbenedenhoek op Details en dan Uitloggen bij alle andere websessies.

Tip: Als je een openbare of gedeelde computer gebruikt, moet je niet vergeten uit te loggen van je Google-account voordat je de computer verlaat. Meer informatie over veilig inloggen bij Google.

Schakelen tussen accounts zonder uit te loggen

Je kunt meerdere accounts gebruiken in dezelfde browser met behulp van toegang tot meerdere accounts. Dankzij deze functionaliteit kun je tussen accounts schakelen zonder te hoeven uitloggen van een van de accounts. Meer informatie over inloggen op meerdere accounts.