Uitloggen bij Gmail

Afhankelijk van het apparaat waarop je Gmail gebruikt, kun je bij Gmail uitloggen, je Google-account verwijderen of tussen verschillende accounts schakelen.

De enige manier om uit te loggen bij de Gmail-app is om je gehele account van je telefoon of tablet te verwijderen.

Je kunt echter veel van dezelfde taken uitvoeren via andere acties.

Uitlogopties

Je Google-account van je apparaat verwijderen

Als je een account verwijdert, wordt het verwijderd uit alle apps op het apparaat. Zodra je account is verwijderd, is het niet meer mogelijk in te loggen bij Google-producten, zoals Google Maps en YouTube.

Deze optie is bijvoorbeeld handig als je persoonlijke informatie van je apparaat wilt verwijderen voordat je het aan iemand anders geeft.

Opmerking: Als je het account van je telefoon of tablet verwijdert, wordt het account zelf niet gewist, dus je kunt het nog gewoon gebruiken op een computer of andere apparaten.

1. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Accounts beheren op dit apparaat.
  4. Kies je account.
  5. Tik onderaan op Account verwijderen.
Inloggen met een ander account

Als je meerdere accounts aan de Gmail-app hebt toegevoegd, kun je schakelen tussen deze accounts.

1. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu Menu.
  3. Tik op je accountadres. (Als je een iPad gebruikt, sla je deze stap over.)
  4. Tik op het account waar je naartoe wilt overschakelen.