Uloskirjautuminen Gmailista

Voit joko kirjautua ulos Gmailista, poistaa Google-tilin tai siirtyä tililtä toiselle sen mukaan, millä laitteella käytät Gmailia.

Uloskirjautuminen tietokoneversiossa

1. Avaa Gmail.
  2. Klikkaa oikeassa ylänurkassa olevaa kuvaasi.
  3. Klikkaa Kirjaudu ulos.

Uloskirjautuminen toisen tietokoneen kautta

Jos unohdit kirjautua ulos sähköpostistasi tietokoneella. voit kirjautua ulos Gmailista etäyhteyden avulla.

1. Avaa Gmail.
  2. Valitse oikeassa alanurkassa Tiedot ja sitten ja Kirjaudu ulos kaikista muista verkkoistunnoista.

Vinkki: Jos käytät julkista tai jaettua tietokonetta, kirjaudu ulos Google-tililtäsi, ennen kuin poistut tietokoneelta. Lue lisää turvallisesta kirjautumisesta Googleen.

Tililtä toiselle siirtyminen kirjautumatta ulos

Voit käyttää samassa selaimessa useita tilejä useaan tiliin kirjautumisen avulla. Voit siirtyä tililtä toiselle kirjautumatta ulos tileiltä. Lue lisää useaan tiliin kirjautumisesta.