Uloskirjautuminen Gmailista

Voit joko kirjautua ulos Gmailista, poistaa Google-tilin tai siirtyä tililtä toiselle sen mukaan, millä laitteella käytät Gmailia.

Gmail-sovelluksesta voi kirjautua ulos ainoastaan poistamalla tilin puhelimelta tai tabletilta.

Voit kuitenkin tehdä monia samoja tehtäviä muiden toimintojen avulla.

Uloskirjautumistavat

Google-tilin poistaminen laitteelta

Kun poistat tilin, se poistetaan kaikista laitteella olevista sovelluksista. Kun tili poistetaan, et ole enää kirjautuneena Googlen tuotteisiin, kuten Mapsiin tai YouTubeen.

Tätä tapaa kannattaa käyttää siinä tapauksessa, että haluat poistaa henkilökohtaiset tiedot laitteelta ennen sen antamista jonkun muun käyttöön.

Huom. Tilin poistaminen puhelimelta tai tabletilta ei poista tiliä kokonaan, vaan voit edelleen käyttää sitä tietokoneella tai muilla laitteilla.

1. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Hallinnoi tämän laitteen tilejä.
  4. Valitse tilisi.
  5. Valitse alareunasta Poista tili.
Sisäänkirjautuminen toisella tilillä

Jos olet lisännyt Gmail-sovellukseen useita tilejä, voit vaihdella niiden välillä.

1. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Napauta tilisi osoitetta. Jos käytät iPadia, ohita tämä vaihe.
  4. Napauta tiliä, jolle haluat siirtyä.