Uloskirjautuminen Gmailista

Voit joko kirjautua ulos Gmailista, poistaa Google-tilin tai siirtyä tililtä toiselle sen mukaan, millä laitteella käytät Gmailia.

Gmail-sovelluksesta voi kirjautua ulos ainoastaan poistamalla tilin puhelimesta tai tabletilta.

Voit kuitenkin tehdä monia samoja tehtäviä muiden toimintojen avulla.

Uloskirjautumistavat

Google-tilin poistaminen laitteelta

Kun poistat tilin, se poistetaan kaikista laitteella olevista sovelluksista. Kun tili poistetaan, et ole enää kirjautuneena Googlen tuotteisiin, kuten Mapsiin tai YouTubeen.

Tätä tapaa kannattaa käyttää siinä tapauksessa, että haluat poistaa henkilökohtaiset tiedot laitteelta ennen sen antamista jonkun muun käyttöön.

Huom. Tilin poistaminen puhelimesta tai tabletilta ei poista tiliä kokonaan, vaan voit edelleen käyttää sitä tietokoneella tai muilla laitteilla.

1. Avaa Gmail-sovellus Gmail Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Hallinnoi tämän laitteen tilejä.
  4. Valitse tilisi.
  5. Valitse alareunasta Poista tili
Toisen tilin sähköpostien katsominen

Vinkki: Jos annat muiden käyttää laitettasi, suosittelemme lisäämään heidät käyttäjiksi tai vieraskäyttäjiksi.

Jos käytössäsi on Gmail-sovelluksen uusin versio, voit halutessasi lukea myös muun kuin Gmail-osoitteen viestejä. Jos lukeminen ei onnistu näiden ohjeiden avulla, päivitä Gmail-sovellus ja yritä uudelleen.

1. Avaa Gmail-sovellus Gmail Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Lisää toinen tili.
  4. Valitse lisättävän tilin tyyppi.
    • Jos luet työpaikan tai oppilaitoksen osoitteeseen lähetettyjä sähköposteja Windowsin Outlookissa, valitse Outlook, Hotmail ja Live.
    • Jos sähköpostipalveluasi ei näy, valitse Muu.
  5. Lisää tili näytön ohjeiden mukaisesti.
  6. Valitse tili, jota haluat käyttää.