Uloskirjautuminen Gmailista

Voit joko kirjautua ulos Gmailista, poistaa Google-tilin tai siirtyä tililtä toiselle sen mukaan, millä laitteella käytät Gmailia.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Uloskirjautumistavat

Gmail-sovelluksesta voi kirjautua ulos ainoastaan poistamalla tilin puhelimesta tai tabletilta.

Voit kuitenkin tehdä monia samoja tehtäviä muiden toimintojen avulla.

Google-tilin poistaminen laitteelta

Kun poistat tilin, se poistetaan kaikista laitteella olevista sovelluksista. Kun tili poistetaan, et ole enää kirjautuneena Googlen tuotteisiin, kuten Mapsiin tai YouTubeen.

Tätä tapaa kannattaa käyttää siinä tapauksessa, että haluat poistaa henkilökohtaiset tiedot laitteelta ennen sen antamista jonkun muun käyttöön.

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Hallinnoi tämän laitteen tilejä.
  4. Valitse Poista tältä laitteelta.
Vinkki: Tilin poistaminen puhelimelta tai tabletilta ei poista tiliä kokonaan, vaan voit edelleen käyttää sitä tietokoneella tai muilla laitteilla.
Sisäänkirjautuminen toisella tilillä

Jos olet lisännyt Gmail-sovellukseen useita tilejä, voit siirtyä tililtä toiselle. Gmail-sovelluksessa eri tilien viestit pysyvät erillään.

1. Avaa Gmail-sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.
  3. Napauta tiliä, jota haluat käyttää.