Uloskirjautuminen Gmailista

Voit joko kirjautua ulos Gmailista, poistaa Google-tilin tai siirtyä tililtä toiselle sen mukaan, millä laitteella käytät Gmailia.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Uloskirjautuminen tietokoneversiossa

1. Avaa Gmail.
  2. Klikkaa oikeassa ylänurkassa olevaa kuvaasi.
  3. Klikkaa Kirjaudu ulos.

Uloskirjautuminen toiselta laitteelta

Jos unohdit kirjautua ulos sähköpostistasi käyttäessäsi toista tietokonetta, voit kirjautua ulos Gmailista etäyhteyden avulla:

1. Avaa Gmail.
  2. Klikkaa oikeassa ylänurkassa olevaa kuvaa.
  3. Valitse Ylläpidä Google-tiliäsi.
  4. Klikkaa Suojaus.
  5. Valitse Omat laitteet ‑kohdasta Ylläpidä kaikkia laitteita.
  6. Valitse laite.
  7. Klikkaa Kirjaudu ulos.

Tililtä toiselle siirtyminen kirjautumatta ulos

Voit käyttää samassa selaimessa useita tilejä useaan tiliin kirjautumisen avulla. Voit siirtyä tililtä toiselle kirjautumatta ulos tileiltä. Lue lisää usealle tilille kirjautumisesta.