Log ud af Gmail

Afhængigt af hvilken enhed du bruger Gmail på, kan du enten logge ud af Gmail, fjerne din Google-konto eller skifte mellem forskellige konti.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Log ud på din computer

1. Åbn Gmail.
  2. Klik på dit billede øverst til højre.
  3. Klik på Log ud.

Log ud på en anden enhed

Hvis du har glemt at logge ud af din mail på en anden computer, kan du logge ud af Gmail via fjernadgang:

1. Åbn Gmail.
  2. Klik på dit billede øverst til højre.
  3. Klik på Administrer din Google-konto.
  4. Klik på Sikkerhed.
  5. Klik på Administrer alle enheder under "Dine enheder".
  6. Vælg en enhed
  7. Klik på Log ud.

Skift konti uden at logge ud

Du kan bruge flere konti i samme browser ved hjælp af samlet login fra flere konti. Derefter kan du skifte mellem dine konti uden at logge ud af dem. Få flere oplysninger om login på flere konti.