Log ud af Gmail

Afhængigt af hvilken enhed du bruger Gmail på, kan du enten logge ud af Gmail, fjerne din Google-konto eller skifte mellem forskellige konti.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Muligheder for at logge ud

Du kan kun logge ud af Gmail-appen ved at fjerne hele din konto fra din telefon eller tablet.

Du kan dog udføre mange af de samme opgaver via andre handlinger.

Fjern din Google-konto fra din enhed

Når du fjerner en konto, fjernes den fra alle apps på enheden. Når din konto er fjernet, er du ikke længere logget ind i nogen Google-produkter som f.eks. Maps eller YouTube.

Du kan bruge denne løsning, hvis du vil fjerne personlige oplysninger fra din enhed, inden du giver den til en anden.

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer konti på denne enhed.
  4. Tryk på Fjern fra denne enhed.
Tip! Selve kontoen slettes ikke, når du fjerner den fra din telefon eller tablet, så du kan stadig bruge den på en computer eller på andre enheder.
Log ind med en anden konto

Hvis du har føjet flere konti til Gmail-appen, kan du skifte mellem dem. Meddelelser i Gmail-appen opbevares separat for hver konto.

1. Åbn Gmail-appen  på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på den konto, du vil bruge.