Tancar la sessió de Gmail

Segons el dispositiu en què utilitzeu Gmail, podeu tancar la sessió de Gmail, suprimir el Compte de Google o canviar d'un compte a un altre.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Opcions per tancar la sessió

L'única manera de tancar la sessió de l'aplicació Gmail és suprimir el compte del telèfon o de la tauleta.

Tanmateix, hi ha altres maneres de fer aquestes tasques.

Suprimir el Compte de Google del dispositiu

Si suprimiu un compte, se suprimeix de totes les aplicacions del dispositiu i deixeu de tenir la sessió iniciada als productes de Google, com ara Maps o YouTube.

És una bona opció si voleu suprimir la informació personal del dispositiu abans de donar-lo a una altra persona.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.
  3. Toqueu Gestiona els comptes en aquest dispositiu.
  4. Trieu el vostre compte.
  5. A la part inferior, toqueu Suprimeix el compte.
Consell: en suprimir el compte del telèfon o de la tauleta, el compte no se suprimeix. És a dir, podeu continuar utilitzant-lo en ordinadors o en altres dispositius.
Consultar el correu electrònic d'un altre compte

L'opció per consultar el correu electrònic d'un compte que no és de Gmail només es mostra si utilitzeu una versió actualitzada de l'aplicació Gmail. Si aquests passos no funcionen, actualitzeu-la i després torneu-ho a provar.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.
  3. Toqueu Afegeix un altre compte.
  4. Trieu el tipus de compte que vulgueu afegir.
    • Si consulteu els correus electrònics de la feina o d'un centre educatiu a Outlook per a Windows, seleccioneu Outlook, Hotmail i Live.
    • Si no veieu el vostre servei de correu electrònic, seleccioneu Altres.
  5. Seguiu els passos que es mostren a la pantalla per afegir el compte.
  6. Toqueu el compte que vulgueu utilitzar.
Consell: si compartiu un dispositiu amb altres persones, afegiu-les al dispositiu com a usuaris diferents o com a convidats.