Tancar la sessió de Gmail

Segons el dispositiu en què utilitzeu Gmail, podeu tancar la sessió de Gmail, suprimir el Compte de Google o canviar d'un compte a un altre.

Tancar la sessió al vostre ordinador

1. Obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a la vostra foto.
  3. Feu clic a Surt.

Tancar la sessió en un altre ordinador

Si oblideu tancar la sessió de Gmail en un ordinador, podeu fer-ho de manera remota en un altre. Seguiu aquests passos:

1. Obriu Gmail.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a Detalls i, a continuació, Tanca totes les altres sessions web.

Consell: si feu servir un ordinador públic o compartit, tanqueu la sessió del Compte de Google abans de marxar. Obteniu més informació sobre com podeu iniciar la sessió a Google de manera segura.

Canviar de compte sense tancar la sessió

Podeu utilitzar diversos comptes al mateix navegador amb l'inici de sessió múltiple. Així podeu canviar d'un a un altre sense haver de tancar la sessió de cap. Obteniu més informació sobre com podeu iniciar la sessió en diversos comptes.