Uitloggen bij Gmail

Afhankelijk van het apparaat waarop je Gmail gebruikt, kun je bij Gmail uitloggen, je Google-account verwijderen of tussen verschillende accounts schakelen.

Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.

Uitloggen vanaf je computer

1. Open Gmail.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op je foto.
  3. Klik op Uitloggen.

Uitloggen vanaf een ander apparaat

Als je bent vergeten uit te loggen bij Gmail op een andere computer, kun je op afstand uitloggen:

1. Open Gmail.
  2. Klik rechtsboven op je foto.
  3. Klik op Je Google-account beheren.
  4. Klik op Beveiliging.
  5. Klik onder Je apparaten op Alle apparaten beheren.
  6. Kies een apparaat.
  7. Klik op Uitloggen.

Van account wisselen zonder uit te loggen

Je kunt meerdere accounts gebruiken in dezelfde browser met behulp van toegang tot meerdere accounts. Dankzij deze functie kun je van account wisselen zonder te hoeven uitloggen van een van de accounts. Bekijk meer informatie over inloggen op meerdere accounts.