Blijf op de hoogte van alles wat belangrijk is met de nieuwe interface van Gmail. Meer informatie over de nieuwe indeling

Uitloggen bij Gmail

Afhankelijk van het apparaat waarop je Gmail gebruikt, kun je bij Gmail uitloggen, je Google-account verwijderen of tussen verschillende accounts schakelen.

Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.

Uitloggen vanaf je computer

1. Open Gmail.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op je foto.
  3. Klik op Uitloggen.

Uitloggen vanaf een andere computer

Als je bent vergeten uit te loggen bij Gmail op een andere computer, kun je op afstand uitloggen.

1. Open Gmail.
  2. Klik rechtsonder op Details en dan Uitloggen bij alle andere websessies.

Tip: Als je een openbare of gedeelde computer gebruikt, moet je niet vergeten uit te loggen van je Google-account voordat je de computer verlaat. Bekijk meer informatie over beveiligd inloggen bij Google.

Van account wisselen zonder uit te loggen

Je kunt meerdere accounts gebruiken in dezelfde browser met behulp van toegang tot meerdere accounts. Dankzij deze functie kun je van account wisselen zonder te hoeven uitloggen van een van de accounts. Bekijk meer informatie over inloggen op meerdere accounts.