Kan ik e-mails van bepaalde afzenders blokkeren?

Op dit moment kun je berichten van bepaalde adressen of domeinen niet blokkeren, maar je kunt wel een filter instellen om de ongewenste e-mails rechtstreeks naar de Prullenbak te verzenden.

Voer de volgende handelingen uit om een filter in te stellen:

1. Klik op Filter maken onder het zoekvak boven aan een Gmail-pagina.
  2. Voer de filtercriteria in de betreffende velden in en klik op Volgende stap.
  3. Kies de gewenste actie voor deze berichten door het betreffende selectievakje aan te vinken. (In dit geval raden we je aan Verwijderen aan te vinken.)
  4. Klik op Filter maken.
Klik op Instellingen om een filter te bewerken of uit te schakelen.