Bloquejar els correus electrònics d'un usuari

Si rebeu correus electrònics no desitjats a la safata d'entrada de Gmail, podeu bloquejar el remitent, cancel·lar-ne la subscripció o bé informar sobre el missatge a Gmail.

Nota: si algú utilitza Gmail per assetjar-vos, intimidar-vos o amenaçar-vos, aquesta persona està infringint les polítiques de programa de Gmail. Si creieu que esteu en perill, contacteu amb les autoritats locals immediatament i pregunteu si hi ha cap llei sobre ciberassetjament que s'apliqui a la vostra situació.

Bloquejar una adreça electrònica

Si bloquegeu un remitent, els missatges que us enviï aniran a la carpeta Correu brossa.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Obriu el missatge.
  3. A la part superior dreta del missatge, toqueu Més Més.
  4. Toqueu Bloqueja [remitent].

Si bloquegeu algú sense voler, podeu desbloquejar-lo seguint els passos anteriors.

Cancel·lar la subscripció a correus electrònics massius

Si us heu registrat a un lloc web que envia molts correus electrònics, com promocions o butlletins d'informació, i voleu deixar de rebre'ls, feu clic a l'enllaç per cancel·lar la subscripció. Un cop hàgiu cancel·lat la subscripció, és possible que passin uns quants dies abans no deixeu de rebre missatges de la llista de distribució.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Obriu un correu electrònic del remitent del qual vulgueu cancel·lar la subscripció.
  3. Al costat del nom del remitent, toqueu Cancel·la la subscripció.
  4. A la finestra emergent, toqueu Cancel·la la subscripció.
    • És possible que alguns remitents us demanin que toqueu Ves al lloc web per cancel·lar la subscripció als seus correus electrònics.
  5. Opcional: un cop hàgiu cancel·lat la subscripció, al bàner, feu clic a Mou al correu brossa.

Consell: quan cancel·leu la subscripció, en lloc del nom del remitent, és possible que vegeu un identificador únic per a una llista de distribució o un identificador de llista.

Per aturar les recomanacions de cancel·lació de subscripcions:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i desprésConfiguració.
  3. Seleccioneu la vostra adreça electrònica.
  4. A "Consells per a la safata d'entrada", toqueu Configuració de Consells per a la safata d'entrada.
  5. Al costat de "Consells per cancel·lar subscripcions", desmarqueu la casella.

Suprimir missatges sospitosos o correu brossa

Suprimir correu brossa de la safata d'entrada

Gmail intenta que el correu brossa no arribi a la safata d'entrada, però de vegades se li escapa algun missatge. Si en veieu algun a la safata d'entrada, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Toqueu la lletra o la foto que hi ha a l'esquerra del missatge o bé obriu-lo.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més Més.
  4. Toqueu Marca com a correu brossa.
Consell: quan toqueu Marca com a correu brossa o moveu manualment un correu electrònic a la carpeta Correu brossa, Google rep una còpia del missatge per poder analitzar-la a fi de protegir els nostres usuaris contra el correu brossa i l'ús abusiu.
Un correu electrònic sospitós em demana informació personal

Si veieu un correu electrònic sospitós que us demana informació personal, podeu informar-ne per indicar que es tracta de pesca de credencials.

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. Obriu un correu electrònic del remitent del qual vulgueu cancel·lar la subscripció.
  3. A la part superior dreta, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Feu clic a Marca com a pesca de credencials.