Bloquejar els correus electrònics d'un usuari

Si rebeu correus electrònics no desitjats a la safata d'entrada de Gmail, podeu bloquejar el remitent, cancel·lar-ne la subscripció o bé informar sobre el missatge a Gmail.

Nota: si algú utilitza Gmail per assetjar-vos, intimidar-vos o amenaçar-vos, aquesta persona està infringint les polítiques de programa de Gmail. Si creieu que esteu en perill, contacteu amb les autoritats locals immediatament i pregunteu si hi ha cap llei sobre ciberassetjament que s'apliqui a la vostra situació.

Bloquejar una adreça electrònica

Quan bloquegeu un remitent, els missatges que us envia van a la carpeta Correu brossa. Seguiu aquests passos:

1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. Obriu el missatge.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més Més.
  4. Feu clic a Bloqueja [remitent].
  5. Si bloquegeu algú sense voler, podeu desbloquejar-lo seguint els passos anteriors.

Cancel·lar la subscripció a correus electrònics massius

Si us heu registrat a un lloc web que envia molts correus electrònics, com promocions o butlletins d'informació, i voleu deixar de rebre'ls, feu clic a l'enllaç per cancel·lar la subscripció. Seguiu aquests passos:

1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. Obriu un correu electrònic del remitent del qual vulgueu cancel·lar la subscripció.
  3. Al costat del nom del remitent, feu clic a Cancel·la la subscripció o Canvia les preferències. Si no veieu aquestes opcions, seguiu els passos que hi ha més amunt per bloquejar el remitent o marcar el missatge com a correu brossa.

Nota: un cop hàgiu cancel·lat la subscripció, és possible que passin uns quants dies abans que deixeu de rebre missatges de la llista de distribució.

Suprimir correu brossa o sospitós

Suprimir i bloquejar correu brossa de la safata d'entrada

Gmail intenta que el correu brossa no es arribi a la safata d'entrada, però de vegades se li escapa algun missatge. Si en veieu un a la safata d'entrada, seguiu aquests passos:

1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. Marqueu la casella que hi ha a l'esquerra del missatge o bé obriu-lo.
  3. A prop de la part superior de la pàgina, feu clic a Marca com a correu brossa És contingut brossa.
Consell: quan feu clic a Marca com a correu brossa Marca com a correu brossa o moveu manualment un correu electrònic a la carpeta Correu brossa, Google rep una còpia del missatge per poder analitzar-la a fi de protegir els nostres usuaris contra el correu brossa i l'ús abusiu.
Un correu electrònic sospitós em demana informació personal

Si veieu un correu electrònic sospitós que us demana informació personal, podeu informar-ne per indicar que es tracta de pesca de credencials. Seguiu aquests passos:

1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. Obriu un correu electrònic del remitent del qual vulgueu cancel·lar la subscripció.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  4. Feu clic a Marca com a pesca de credencials.