Bloquejar o desbloquejar una adreça electrònica a Gmail

Si rebeu correus electrònics no desitjats, podeu bloquejar el remitent a Gmail. Un cop bloquegeu el remitent, tots els correus electrònics que us enviï en endavant aniran a la carpeta Correu brossa.

Bloquejar o desbloquejar una adreça electrònica

Important: si rebeu sovint correus electrònics promocionals i butlletins d'informació a Gmail, podeu cancel·lar-ne la subscripció. Obteniu informació sobre com podeu cancel·lar la subscripció.

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. Obriu el missatge del remitent.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  4. Feu clic a Bloqueja "{remitent}" o Desbloqueja "{remitent}".

Evitar que els correus electrònics vàlids s'enviïn a la carpeta Correu brossa

Un cop hàgiu desbloquejat un remitent, els seus correus electrònics ja no s'haurien d'enviar a la carpeta Correu brossa. Si continueu trobant els seus correus electrònics a Correu brossa, proveu de seguir aquests passos.

Treure el correu electrònic de la carpeta Correu brossa

Quan el traieu, els correus electrònics que rebeu d'aquest mateix remitent en un futur ja no s'enviaran a aquesta carpeta.

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. Al menú principal, a l'esquerra, feu clic a Més i, a continuació, Correu brossa.
  3. Marqueu la casella que hi ha al costat del correu electrònic que voleu treure.
  4. A la part superior, feu clic a No és correu brossa.
Afegir el remitent als contactes

Si afegiu el remitent a Contactes de Google, Gmail deixarà d'enviar els seus missatges a la carpeta Correu brossa.

1. A l'ordinador, ves a Contactes de Google.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Crea un contacte.
  3. Fes clic a Crea un contacte o a Crea diversos contactes.
  4. Introdueix la informació del contacte.
  5. Fes clic a Desa.
Crear un filtre per al remitent

Podeu crear un filtre per al remitent perquè els seus correus electrònics no vagin mai a la carpeta Correu brossa.

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior, a la barra de cerca, feu clic a Mostra les opcions de cerca ajustaments de fotos.
  3. Al costat de "De", introduïu l'adreça electrònica del remitent.
    • Per comprovar si la cerca funciona correctament, feu clic a Cerca.
  4. A la part inferior de la finestra de cerca, feu clic a Crea un filtre.
  5. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "No ho enviïs mai al correu brossa".
  6. Feu clic a Crea un filtre.

Gestionar els correus electrònics sospitosos

Important: si algú utilitza Gmail per assetjar-vos, intimidar-vos o amenaçar-vos, aquesta persona està infringint les polítiques de programa de Gmail. Si creieu que esteu en perill, contacteu amb les autoritats locals immediatament i pregunteu si hi ha cap llei sobre ciberassetjament que s'apliqui a la vostra situació.