Opret etiketter til at organisere Gmail

Du har mulighed for at oprette etiketter til dine mails. Du kan føje så mange etiketter, du ønsker, til en mail.

Bemærk! Etiketter fungere ikke ligesom mapper. Hvis du sletter en meddelelse, bliver den slettet fra alle etiketter, som den er knyttet til, og hele din indbakke.

Opret en etiket

Tip! Dine etiketter vises kun i din indbakke og ikke i modtagerens indbakke.

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Rul ned i venstre side, og klik derefter på Mere.
  3. Klik på Opret en ny etiket.
  4. Giv etiketten et navn.
  5. Klik på Opret.

Rediger og slet etiketter

Rediger en etiket

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Find etikettens navn til venstre på siden.
  3. Klik på Mere .
  4. Rediger etiketten.

Slet en etiket

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Hold markøren over etikettens navn til venstre på siden.
  3. Klik på Mere  og så Fjern etiket.

Tilføj en etiket

Føj etiketter til meddelelser i din indbakke

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Vælg meddelelserne.
  3. Klik på Etiketter  øverst.
  4. Vælg en etiket, eller opret en ny.

Føj en etiket til en meddelelse, du er ved at skrive

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Klik på Skriv.
  3. Klik på Mere nederst til højre.
  4. Klik på Etiket, og vælg derefter de etiketter, du vil tilføje.
  5. Klik på Anvend.

Flyt en meddelelse til en anden etiket

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Markér meddelelsen.
  3. Klik på Etiketter  øverst.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for den aktuelle etiket, og vælg derefter en ny.
  5. Klik på Anvend.

Vis eller skjul etiketter

Vælg, om dine etiketter skal vises på listen i menuen til venstre for din indbakke.

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og så Se alle indstillinger.
  3. Klik på fanen "Etiketter".
  4. Foretag dine ændringer.

Se mere end 500 etiketter

Du kan se op til 500 etiketter til venstre på siden. Du kan have etiketter under andre etiketter.
Bemærk! Hvis du har mere end 500 etiketter, kan det tage længere tid at indlæse listen.

Dine etiketter vises, afhængigt af om samtalevisning er aktiveret eller deaktiveret.

• Hvis samtalevisning er deaktiveret: Etikker vises kun på de individuelle meddelelser, du har føjet etiketter til. Hvis nogen svarer på sådan en meddelelse, vises etiketten ikke på svaret.
  • Hvis samtalevisning er aktiveret: Når du føjer en etiket til en hel samtale, vises etiketten kun på eksisterende meddelelser. Den vises ikke på nye.