Sjekk staving og grammatikk mens du skriver i Gmail

Du kan få Gmail til å sjekke rettskrivingen og grammatikken i e-postene dine mens du skriver.
  1. Åpne Google Gmail på datamaskinen din.
  2. Klikk på Innstillinger  og så Innstillinger.
  3. Klikk på Generelt øverst.
  4. Slå følgende verktøy på eller av:
  • Grammatikk
  • Rettskriving
  • Autokorrektur
Tips: En stiplet linje vises midlertidig i blått for grammatikk eller rødt for forslag til stavemåter. Hvis du angrer en endring, klikker du på det understrekede ordet og så Angre
Viktig: Funksjonen er ikke tilgjengelig på alle språk.

Bruk autokorrektur med en skjermleser

Du kan fortsatt bruke autokorrektur med en skjermleser. For å angre en endring, bruk piltastene til å finne ordet med understreking, og trykk på Tab og så Enter.