Kirjoitus- ja kielioppivirheiden korjaaminen Gmaililla kirjoitettaessa

Gmail voi tarkistaa sähköpostiesi oikeinkirjoituksen ja kieliopin kirjoittaessasi.
  1. Avaa Googlen Gmail tietokoneella.
  2. Valitse Asetukset  ja sitten Asetukset.
  3. Valitse yläreunasta Yleiset.
  4. Laita seuraavat työkalut päälle tai pois:
  • Kielioppi
  • Oikeinkirjoitus
  • Automaattinen korjaus
Vinkki: Näet jonkin aikaa katkoviivan, jonka sininen väri tarkoittaa kielioppia ja punainen oikeinkirjoitusehdotusta. Voit kumota muutoksen klikkaamalla alleviivattua sanaa ja sitten Kumoa
Tärkeää: Ei saatavilla kaikilla kielillä.

Automaattisen korjauksen käyttäminen näytönlukuohjelmalla

Voit edelleen käyttää Automaattista korjausta näytönlukuohjelmalla. Jos haluat kumota muutoksen, etsi alleviivattu sana nuolinäppäimillä ja paina sitten Sarkain ja sitten Enter.