Ret stavning og grammatik, mens du skriver i Gmail

Du kan få Gmail til at kontrollere stavning og grammatik i dine mails, mens du skriver.
  1. Åbn Google Gmail på din computer.
  2. Klik på Indstillinger  og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Generelt øverst.
  4. Aktivér eller deaktiver følgende værktøjer:
  • Grammatikkontrol
  • Stavekontrol
  • Autokorrektur
Tip! Der vises en midlertidig stiplet linje. Linjen er blå for grammatikkontrol og rød for staveforslag. Du kan fortryde en ændring ved at klikke på det understregede ord og derefter Fortryd
Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig på alle sprog.

Brug Autokorrektur med en skærmlæser

Du kan stadig bruge Autokorrektur med en skærmlæser. Hvis du vil fortryde en ændring, kan du bruge piletasterne til at finde det understregede ord og trykke på Tab-tasten og derefter Enter.