Corregir l'ortografia i la gramàtica a mesura que s'escriu a Gmail

Podeu fer que Gmail comprovi l'ortografia i la gramàtica dels correus electrònics a mesura que escriviu.
  1. A l'ordinador, obriu Google Gmail
  2. Feu clic a Configuració  i, a continuació, Configuració.
  3. A la part superior, feu clic a General.
  4. Activeu o desactiveu les eines següents:
  • Gramàtica
  • Ortografia
  • Correcció automàtica
Consell: apareixerà temporalment una línia discontínua per marcar en blau els suggeriments gramaticals i en vermell els ortogràfics. Per desfer un canvi, feu clic a la paraula subratllada i, a continuació, Desfés
Important: aquestes eines no estan disponibles en tots els idiomes.

Utilitzar la correcció automàtica amb un lector de pantalla

Encara que feu servir un lector de pantalla, podeu continuar utilitzant la correcció automàtica. Per desfer un canvi, utilitzeu les tecles de fletxa per localitzar la paraula subratllada i premeu Tab i, a continuació, Retorn.