Comprovar l'ortografia dels missatges de Gmail

Podeu comprovar l'ortografia dels correus electrònics abans d'enviar-los.

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Redacta.
  3. Escriviu el missatge.
  4. A la part inferior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Comprova l'ortografia.

Corregir les paraules mal escrites a mesura que s'escriu

Quan escriviu malament una paraula, Gmail la pot corregir amb la correcció automàtica. Això només s'aplica si utilitzeu Gmail per a la feina, per a un centre educatiu o per a una altra organització.

Per activar la correcció automàtica:

1. Obriu Gmail a l'ordinador
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. A "General", desplaceu-vos fins a "Correcció automàtica".
  4. Seleccioneu Activa la correcció automàtica.

Nota: temporalment, apareixerà una línia discontínua a sota de la paraula canviada. Per desfer un canvi ortogràfic, feu clic a la paraula subratllada i, a continuació, Desfés.

Utilitzar la correcció automàtica amb un lector de pantalla

Encara que feu servir un lector de pantalla, podeu continuar utilitzant la correcció automàtica. Si voleu desfer un canvi, utilitzeu les tecles de fletxa per localitzar la paraula subratllada i, a continuació, premeu les tecles de tabulació i, a continuació, introducció.