Angiv indstillinger for din IMAP-mailklient i Gmail

Vi anbefaler indstillingerne nedenfor, hvis du bruger IMAP til at læse dine Gmail-meddelelser i en anden mailklient, f.eks. Outlook, Apple Mail eller Thunderbird.

Outlook
  1. Åbn Outlook.
  2. Klik på Filer og så Indstillinger og så Post og så Gem beskeder.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Gem kopier af meddelelser i mappen Sendt post".
iPhone
  1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone.
  2. Tryk på Mail og så Konti og så Tilføj konto og så Google.

Bemærk! Når du kasserer en kladde på din iPhone, slettes den permanent i Gmail.

Thunderbird

Trin 1: Åbn dine IMAP-indstillinger

1. Åbn Thunderbird.
  2. Klik på Tools (Funktioner) og så Account Settings (Kontoindstillinger).
  3. Markér din Gmail-adresse.

Trin 2: Opdater indstillingerne på hver fane

Fanen med serverindstillinger

• Markér "Check for new messages at startup" (Se efter nye meddelelser ved opstart).
  • Markér "Check for new messages every 10 minutes" (Se efter nye meddelelser hvert 10. minut).
  • Ud for "When I delete a message" (Når jeg sletter en meddelelse) skal du vælge Just mark it as deleted (Markér den bare som slettet).
  • Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ved "Clean up ('Expunge') Inbox on Exit" (Ryd indbakke ved afslutning).
  • Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ved "Empty Trash on Exit" (Tøm papirkurven ved afslutning).

Fanen med kopier og mapper

• I sektionen "When sending message, automatically" (Når jeg sender en meddelelse, vil jeg automatisk) skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Place a copy in" (Lægge en kopi i).
  • I sektionen "Drafts and Templates" (Kladder og skabeloner) skal du for "Keep message drafts in" (Opbevar kladder i) vælge Other (Anden) og så Din Gmail-adresse og så [Gmail] og så Drafts (Kladder).

Fanen med indstillinger for spam

• Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Enable adaptive junk mail controls for this account" (Aktiver evalueringsfilter mod spam for denne konto).

Apple Mail
  1. Åbn Apple Mail.
  2. Klik på Mail og så Indstillinger.
  3. Klik på en af menuerne KontiReklamepost eller Visning.
  4. Opdater indstillingerne.
Andre mailklienter

Hvis du ikke bruger en af de e-mailklienter, der er nævnt ovenfor, til at læse Gmail-meddelelser ved hjælp af IMAP, kan du prøve disse tips.

Afsendelse

• Gem ikke sendte meddelelser på serveren. Sendte meddelelser kopieres automatisk til Gmail/mappen Sendte e-mails, hvis din e-mailklient benytter SMTP.
  • Gem kladder på serveren, hvis du gerne vil have mulighed for at se dine kladder, når du åbner Gmail på nettet.

Sletning

• Gem ikke slettede meddelelser på serveren. Du kan finde meddelelser, du sletter fra en IMAP-mappe, under etiketten "Alle e-mails" i Gmail.
  • Undlad at ændre dine IMAP-indstillinger, så slettede meddelelser gemmes i papirkurven. Hvis du gør det, bliver meddelelser, du sletter fra din e-mailklient, slettet permanent fra Gmail efter 30 dage.

Uønsket post og spam

• Aktivér ikke din klients filtre for uønsket post. Gmail sorterer automatisk spam og malware fra, før det når din klient.