Jeg har problemer med at logge ind med mit brugernavn og min adgangskode

Hvis du gentagne gange bliver bedt om at angive dit brugernavn eller din adgangskode, eller hvis du får vist en fejl som 'Legitimationsbeskrivelser er ugyldige' eller 'Der kræves weblogin', skal du kontrollere, at din adgangskode er korrekt. Husk, at der skelnes mellem store og små bogstaver i adgangskoder.

Hvis du er sikker på, at din adgangskode er korrekt, skal du logge ind på din konto fra webversionen af Gmail og ikke via http://mail.google.com

I de fleste tilfælde kan problemet løses ved at logge ind fra nettet, men du kan evt. også afprøve følgende fejlfindingstip:

• Kontroller, at e-mail-klienten ikke er konfigureret til at søge efter nye e-mails med for hyppige intervaller. Hvis e-mail-klienten søger efter nye meddelelser hyppigere end hvert 10. minut, bliver du muligvis bedt om at indtaste dit brugernavn og din adgangskode gentagne gange.
  • Prøv at indtaste den angivne CAPTCHA. Hvis du er Google Apps-bruger, kan du indtaste CAPTCHA'en ved at gå til https://www.google.com/a/ditdomæne.com/UnlockCaptcha. Husk at erstatte "ditdomæne.com" med dit aktuelle domænenavn. Hvis du er en overflyttet Google Apps-kontobruger, skal du bruge dette link for at indtaste din CAPTCHA.
  • Prøv at ændre din adgangskode ud fra vores tips om, hvordan du opretter en stærk adgangskode.