Gendannelse af slettede meddelelser

Hvis du har slettet en meddelelse permanent ved at klikke på Slet for evigt i Spam eller Papirkurv, kan du ikke gendanne meddelelsen ved hjælp af brugergrænsefladen i Gmail.

Vi har tidligere oplevet, at bruger har rapporteret, at de manglede alle deres meddelelser som følge af uautoriseret adgang. Hvis din konto er kompromitteret, og du vil have os til at undersøge, hvorvidt en gendannelse er mulig, skal du først gennemgå vores proces til sikring af din konto og derefter indsende en rapport.

Hvis du har flyttet en meddelelse til papirkurven ved at klikke på Slet, men det er mindre end 30 dage siden, og du ikke har slettet den permanent, skal du gøre følgende for at få den tilbage i indbakken:

1. Log ind på Gmail.
  2. Klik på Papirkurv til venstre på en vilkårlig side i Gmail. (Hvis du ikke kan se Papirkurv til venstre på siden, skal du gå til fanen Etiketter under Indstillinger og klikke på linket vis ud for etiketten Papirkurv).
  3. Find den meddelelse, du vil flytte til indbakken, og markér afkrydsningsfeltet ud for afsenderens navn.
  4. Klik på Flyt til Indbakke.

Er dine meddelelser blevet væk? Klik her for at undersøge problemet.