Gendannelse af slettede meddelelser

Hvis du har slettet en meddelelse permanent ved at klikke på Slet for evigt i mapperne Spam eller Papirkurv, er det ikke muligt at gendanne meddelelsen.

Hvis du har flyttet en meddelelse til Papirkurv ved at klikke på Slet, men det er mindre end 30 dage siden, og du ikke har slettet den permanent, skal du følge disse trin for at flytte den tilbage i indbakken:

1. Log ind på din Gmail-konto.
  2. Klik på Papirkurv til venstre på en hvilken som helst side i Gmail.
  3. Marker den eller de meddelelser, som du vil flytte til indbakken, og marker afkrydsningsfeltet ud for afsenderens navn.
  4. Klik på Flyt til indbakke.