Gendan slettede meddelelser

Nogle gange kan du gendanne slettede Gmail-meddelelser, men ikke altid.

Hvis du har flyttet en meddelelse til papirkurven ved at klikke på Slet, men det er under 30 dage siden, og du ikke har slettet meddelelsen permanent, kan du få den tilbage.

Flyt slettede e-mails ud af papirkurven

1. Log ind på Gmail.
  2. Klik på Papirkurv til venstre på en hvilken som helst side i Gmail.
    Bemærk! Hvis der ikke står Papirkurv til venstre på den Gmail-side, du er på, skal du gå til Indstillinger Settings > Etiketter og klikke på vis ud for etiketten Papirkurv.
  3. Find den meddelelse, du vil gendanne, og markér derefter feltet ud for afsenderens navn.
  4. Klik på ikonet for Flyt til Move to øverst på siden.
  5. Klik på Indbakke.

Meddelelsen vises nu i din Gmail-indbakke.

Permanent slettede e-mails

Hvis du har slettet en meddelelse ved at vælge Slet for evigt, kan du ikke få den tilbage.

Hvis dine meddelelser er blevet slettet permanent, fordi andre har fået adgang til din konto uden din tilladelse, kan du bede os undersøge, om vi kan gendanne dine meddelelser. For at gøre dette skal du udføre begge disse trin:

1. Fuldfør denne proces for at sikre din konto.
  2. Indsend en rapport.
Er dine meddelelser blevet væk? Klik her for at undersøge problemet.