Gendannelse af slettede meddelelser

Hvis du har slette en meddelelse permanent ved at klikke på Slet for evigt i Spam eller Papirkurv, da du ellers ikke kan gendanne meddelelsen ved hjælp af brugergrænsefladen i Gmail.

Vi har tidligere oplevet, at bruger har rapporteret, at de manglede alle deres meddelelser som følge af uautoriseret adgang. Hvis din konto er kompromitteret, og du vil have os til at undersøge, hvorvidt en gendannelse er mulig, skal du først gennemgå vores proces til sikring af din konto og derefter indsende en rapport.

Hvis du har flyttet en meddelelse til papirkurven ved at klikke på Slet, men det er mindre end 30 dage siden, og du ikke har slettet den permanent, skal du gøre følgende for at få den tilbage i indbakken:

1. Log ind på Gmail.
  2. Klik på Papirkurv til venstre på en vilkårlig side i Gmail. (Hvis du ikke kan se Papirkurv ude til venstre på din side i Gmail, skal du gå til fanen Etiketter under Indstillinger og efterfølgende klikke på linket vis ud fra etiketten Papirkurv).
  3. Find den meddelelse, du gerne vil flytte til indbakken, og marker afkrydsningsfeltet ud for afsenderens navn.
  4. Klik på Flyt til indbakke.

Er dine meddelelser blevet væk? Klik her for at begynde at undersøge problemet.