Få mer ut av Gmail

Funksjonene du allerede bruker i Gmail, har fått nytt utseende, og du kan organisere innboksen, se kommende aktiviteter og ta deg av e-post på nye måter. Her er noe av det som er nytt:

Rask håndtering av e-post

Organiser e-poster fra innboksen

Når du holder markøren over e-poster i innboksen, kan du raskt ta deg av dem uten å åpne dem:

Innbokshandlinger

• Arkivér Arkiv
  • Slett Slett
  • Merk som ulest Ikke lest eller lest Lest
  • Utsett Utsett

Utsett e-poster til senere

Utsett e-poster til en fremtidig dato eller et tidspunkt som passer deg bedre. Finn ut hvordan du utsetter e-poster.

Utsett

Svar på e-post med smartsvar-forslag

Svar raskt på e-post med setninger som vises basert på e-posten du mottok. Finn ut hvordan du bruker smartsvar-forslag.

Noen ganger kan eldre e-poster dukke opp øverst i innboksen din med forslag om å svare på dem eller følge dem opp. Finn ut hvordan du viser eller skjuler disse påminnelsene om oppfølging

Tilpass innboksvisningen

Utvid eller krymp innboksen

Endre hvor romslig eller kompakt innboksvisningen skal være. Klikk på Innstillinger Innstillingerog så Visningstetthet øverst til høyre.

Tips: Hvis du velger Standard, får du forhåndsvisning av vedleggene fra innboksen din.

Vis eller skjul menyen

For å rydde plass til å forhåndsvise e-post kan du utvide eller krympe innboksen ved å klikke på menyen Meny.

Se Kalender, Huskeliste, Keep og Tillegg

Nå kan du bruke Google Kalender, Keep, Huskeliste og Tillegg direkte fra Gmail.

Kalender

Klikk på disse ikonene til høyre for innboksen:

• Kalender Kalender: Se den daglige oversikten din, klikk på aktiviteter for å endre dem, opprett nye aktiviteter, og hopp til kommende aktiviteter.
  • Keep Google Keep: Du kan lage sjekklister og ta notater.
  • Huskeliste Huskeliste-logo: Du kan legge til gjøremål og tidsfrister.
  • Tillegg Pluss: Du kan få ekstra Gmail-verktøy som gjør det enklere å håndtere e-postene dine.

Finn ut hvordan du bruker Kalender, Keep, Huskeliste og Tillegg med Gmail.

Send e-poster og vedlegg konfidensielt

Merk: Denne funksjonen er foreløpig ikke tilgjengelig for Google Workspace-kunder.

Slå på modus for konfidensielt innhold for å beskytte sensitive e-poster og dokumenter. Da kan du

1. angi en utløpsdato
  2. kreve adgangskode
  3. forhindre videresending, nedlasting, kopiering og innliming

Finn ut mer om hvordan du sender e-post og vedlegg konfidensielt.

Bruk Gmail for bedriften din

Hvis du vil bruke Gmail for bedriften din, kan en Google Workspace-konto være bedre for deg enn en personlig Google-konto. Google Workspace koster fra $6 USD per bruker per måned, og omfatter følgende:

• En profesjonell, annonsefri Gmail-konto som bruker bedriftens domenenavn, for eksempel susan@example.com.

• Eierskap av ansattes kontoer, slik at du alltid har kontroll over bedriftens kontoer, e-poster og filer.

• Brukerstøtte døgnet rundt, hele uken på telefon, e-post og chat med ekte personer.

• Mer Gmail- og Google Disk-lagring.

• Administrering av mobilenheter, så du holder dataene dine sikre, som muligheten til å fjernutviske tapte enheter.

• Avanserte kontroller for sikkerhet og administrering.

Finn ut mer om Google Workspace start en gratis prøveperiode.

Send tilbakemelding

Hvis du vil sende oss tilbakemelding om det nye utseendet, klikker du på Innstillinger Innstillinger og så Send tilbakemelding øverst på skjermen.