Ota enemmän irti Gmailista

Tutut Gmail-ominaisuudet ovat saaneet uuden ulkoasun. Tämän lisäksi voit myös järjestää postilaatikkosi, nähdä tulevat tapahtumat sekä reagoida sähköpostiviesteihin uusilla tavoilla. Tässä esittelemme muutamia kohokohtia.

Nopea reagointi viesteihin

Postilaatikon sähköpostien järjestäminen

Viestejä ei tarvitse avata toimintoja varten. Osoittamalla viestejä postilaatikossa voit tehdä näppärästi seuraavat toiminnot:

Postilaatikon toiminnot

• Arkistoi Arkistoi
  • Poista Poista
  • Merkitse lukemattomaksi Lukemattomat tai luetuksi Lue
  • Siirrä myöhemmäksi Torku

Sähköpostien siirtäminen myöhemmäksi

Siirrä sähköposteja myöhemmäksi sinulle paremmin sopivaan päivämäärään tai kellonaikaan. Lue lisää sähköpostien siirtämisestä myöhemmäksi.

Siirrä myöhemmäksi

Vastaaminen sähköposteihin Smart Reply ‑ehdotuksilla

Vastaa sähköposteihin kätevästi näytölle tulevien ehdotusten avulla. Ehdotukset perustuvat vastaanottamiisi viesteihin. Lue lisää Smart Reply ‑ehdotusten käytöstä.

Saatat nähdä postilaatikon yläreunassa vanhoja viestejä sekä vastaamista tai jatkotoimenpidettä koskevan ehdotuksen. Lue lisää näiden muistutusten näyttämisestä tai piilottamisesta

Postilaatikon näkymän muokkaaminen

Postilaatikon laajentaminen tai kutistaminen

Määritä postilaatikkonäkymä väljemmäksi tai tiiviimmäksi. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näyttötiheys.

Vinkki: Jos valitset Oletus, näet postilaatikossa liitteiden esikatselun.

Valikon näyttäminen tai piilottaminen

Jos haluat lisää tilaa sähköpostin esikatselulle, voit laajentaa tai kutistaa postilaatikkonäkymän klikkaamalla Valikko Valikko.

Kalenterin, Tasksin, Keepin ja laajennusten katsominen

Nyt voit käyttää Google Kalenteria, Keepiä, Tasksia ja laajennuksia Gmailissa.

Kalenteri

Voit klikata postilaatikon oikealta puolelta näitä kuvakkeita:

• Kalenteri Kalenteri: Katso päivän aikataulusi, muokkaa tapahtumia klikkaamalla niitä, luo uusia tapahtumia ja siirry tuleviin tapahtumiin.
  • Keep Google Keep: Luo muistilistoja ja muistiinpanoja.
  • Tasks Tasks-logo: Lisää tehtäviä ja määräaikoja.
  • Laajennukset Lisää: Lataa Gmailiin lisätyökaluja helpottamaan sähköpostien hallinnointia.

Lue lisää Kalenterin, Keepin, Tasksin ja laajennusten käytöstä Gmailin kanssa.

Sähköpostien ja liitteiden lähettäminen luottamuksellisesti

Huom. Tämä ominaisuus ei ole tällä hetkellä G Suite ‑asiakkaiden käytettävissä.

Ota luottamukselliset-asetus käyttöön ja suojaa arkaluontoisia viestejä ja dokumentteja. Nyt voit:

1. Määrittää viimeisen voimassaolopäivän
  2. Edellyttää salasanaa
  3. Estää edelleenlähetyksen, lataamisen, kopioimisen ja liittämisen

Lue lisää sähköpostien ja liitteiden lähettämisestä luottamuksellisesti.

Gmailin käyttö yritystoiminnassa

Jos haluat käyttää Gmailia yritystoiminnassa, G Suite ‑tili saattaa sopia tarpeisiisi paremmin kuin henkilökohtainen Google-tili. G Suiten hinta on alimmillaan $6 USD/käyttäjä/kuukausi, ja se sisältää seuraavat ominaisuudet:

• ammattitason mainokseton Gmail-tili, joka käyttää yrityksesi verkkotunnusta, esimerkiksi susan@example.com

• työntekijöiden tilien omistajuus, jonka ansiosta yrityksen tilit, sähköpostit ja tiedostot ovat aina hallinnassasi

• ympärivuorokautinen puhelin-, sähköposti- ja chat-tuki, jossa vastaa ihminen

• enemmän Gmail- ja Google Drive ‑tallennustilaa

• mobiililaitteiden hallintatyökalut, jotka pitävät datan turvassa (esimerkiksi mahdollisuus tyhjentää kadonneet laitteet etäyhteyden avulla)

• edistyneet tietoturva- ja hallinta-asetukset.

Lue lisää G Suitesta tai aloita maksuton kokeilu.

Palautteen lähettäminen

Jos haluat lähettää palautetta uudistuneesta ulkoasusta, valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Lähetä palautetta.