Få mere ud af Gmail

Gmail har fået nyt udseende med de funktioner, du allerede bruger, samt nye muligheder for at organisere din indbakke, se kommende begivenheder og reagere på mails. Her er nogle af de vigtigste ændringer:

Håndter dine meddelelser hurtigt

Organiser mails fra din indbakke

Når du peger på meddelelser i indbakken, kan du hurtigt håndtere dine mails uden at skulle åbne dem:

Handlinger i indbakken

• Arkivér Arkivér
  • Slet Slet
  • Markér som ulæst Ulæst eller læst Læst
  • Udsæt Udsæt

Udsæt mails til senere

Udsæt mails til et senere tidspunkt, som passer dig bedre. Se, hvordan du udsætter mails.

Udsæt

Besvar mails med forslag fra Smartsvar

Besvar hurtigt mails ved hjælp af de viste sætninger, der er baseret på den meddelelse, du har modtaget. Se, hvordan du bruger forslag fra Smartsvar.

Du kan også se tidligere mails øverst i din indbakke med forslag til at svare eller følge op. Se, hvordan du viser eller skjuler disse påmindelser om opfølgning

Tilpas din indbakkevisning

Gør din indbakke større eller mindre

Vælg, hvor spredt eller kompakt din indbakkevisning skal være. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Visningstæthed øverst til højre.

Tip! Hvis du vælger Standard, kan du se en forhåndsvisning af dine vedhæftede filer i indbakken.

Vis eller skjul menuen

Du kan gøre din indbakke større eller mindre ved at klikke på menuen Menu, så du får plads til forhåndsvisning af dine mails.

Se Kalender, Huskeliste, Keep og Tilføjelser

Du kan nu bruge Google Kalender, Keep, Huskeliste og Tilføjelser, mens du er i Gmail.

Kalender

I højre side af indbakken kan du klikke på disse ikoner:

• Kalender Kalender: Se din daglige tidsplan, klik på begivenheder for at redigere dem, opret nye begivenheder, og spring til kommende begivenheder.
  • Keep Google Keep: Opret tjeklister, og skriv noter.
  • Huskeliste Logo for Huskeliste: Tilføj huskelister og deadlines.
  • Tilføjelser Tilføj: Få ekstra Gmail-værktøjer, som gør det lettere at administrere mails.

Se, hvordan du bruger Kalender, Keep, Huskeliste og Tilføjelser med Gmail.

Send mails og vedhæftede filer i tystystilstand

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket ikke tilgængelig for alle G Suite-kunder.

Aktivér tystystilstand for at beskytte følsomme meddelelser og dokumenter. Du kan nu:

1. Angive en udløbsdato
  2. Kræve adgangskode
  3. Forhindre videresendelse, download, kopiering og indsættelse

Se, hvordan du sender mails og vedhæftede filer i tystystilstand.

Brug Gmail i din virksomhed

Hvis du vil bruge Gmail til din virksomhed, kan en G Suite-konto være mere praktisk end en personlig Google-konto. Du kan få G Suite fra $6 USD pr. bruger om måneden, og prisen inkluderer følgende:

• En professionel, annoncefri Gmail-konto med din virksomheds domænenavn, f.eks. susan@eksempel.dk.

• Ejerskab af medarbejdernes konti, så du altid har styr på din virksomheds konti, mails og filer.

• Personlig support via telefon, mail eller chat døgnet rundt.

• Mere lagerplads i Gmail og Google Drev.

• Værktøj til administration af mobilenheder, så dine data er beskyttet, f.eks. muligheden for at fjernrydde mistede enheder.

• Avancerede sikkerheds- og administrationsindstillinger.

Få flere oplysninger om G Suite, eller start en gratis prøveperiode.

Giv feedback

Hvis du vil sende feedback om det nye udseende, kan du øverst til højre klikke på Indstillinger Indstillinger og så Send feedback.