Få flere oplysninger om det integrerede Gmails nye layout

Gmail har en ny integreret visning, så du kan organisere Mail, Chat, Rum og Meet på ét sted.
Med det nye layout kan du:
  • Se Google-apps integreret i hovedmenuen i Gmail
  • Se bestemte appmenuer i det panel, der kan skjules
  • Se, hvornår der er nye beskeder i Chat og Rum, ved hjælp af notifikationsbobler
  • Holde markøren over ikonet for hver app for at se, hvad der sker, uden at skifte app
  • Vise eller skjule sidepanelet

Ny appmenu

De forskellige Google-apps (Mail, Chat, Rum og Meet) er nu integreret i Gmails hovedmenu. Hovedmenuen for hver app vises i et panel, der kan skjules. Du kan til enhver tid skjule eller vise panelet. Her kan du se, hvad du kan gøre, og hvordan du gør det:
  • Skift mellem apps: Klik på et appnavn.
  • Se en forhåndsvisning af et ikon: Hold markøren over et ikon.
  • Skjul eller vis et panel: Tryk på enten Skjul hovedmenu eller Vis hovedmenu øverst til venstre.
  • Tilpas apps i hovedmenuen:
    1. Klik på Indstillinger øverst til højre. Herefter vises der en kvikmenu.
    2. Klik på Tilpas i sektionen "Apps i Gmail".
    3. Vælg de apps, du vil bruge i Gmail.
    4. Klik på Udfør.

Ny chatoplevelse

På fanen Chat kan du få adgang til individuelle chatbeskeder eller gruppechatbeskeder.

Hvis du vil åbne chatten i et lille pop op-vindue nederst på skærmen, skal du gå til toppen af en chat eller klikke på Åbn i et pop op-vindue ud for chatbeskeden i sidepanelet. Vinduet forbliver synligt, når du går til andre faner, f.eks. Mail eller Spaces.

Notifikationsbobler til chatbeskeder

Når du får en ny besked i en chat eller et rum, vises notifikationen nederst til venstre i en boble. Når du peger på boblen, vises der en forhåndsvisning af beskeden.

Svar på en besked, der vises i en boble:

• Klik på boblen for at åbne beskeden og svare direkte fra fanen Chat eller Spaces.
  • Hvis du vil åbne chatten i et lille pop op-vindue nederst på skærmen og svare, skal du klikke på Åbn i et pop op-vindue eller Svar.

Sådan aktiverer du notifikationsbobler:

1. Øverst til højre i dit Gmail-vindue skal du ud for din statusindikator klikke på Flere valgmuligheder Menupil og derefter Indstillinger for chatnotifikationer.
  2. I det vindue, der vises, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for "Tillad chatnotifikationer" og "Åbn chatbobler ved nye beskeder".
  3. Klik på Udfør nederst i vinduet.

Tips!

• Hvis du vil deaktivere bobler med notifikationer, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Åbn chatbobler ved nye beskeder".
  • Hvis du vil åbne chatbobler i en pop op-visning i stedet for fuld skærm, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Åbn chatbobler i fuld skærm".