Estigues al dia de la nova manera d'organitzar un espai. Obtén més informació sobre les converses organitzades.

Treure més partit de Gmail

S'ha canviat l'aspecte de les funcions que ja feu servir a Gmail. A més, s'han introduït altres maneres d'organitzar la safata d'entrada, de veure esdeveniments propers i de dur a terme accions als correus electrònics. A continuació en destaquem alguns aspectes:

Dur a terme accions ràpidament als missatges

Organitzar els correus electrònics des de la safata d'entrada

Quan col·loqueu el cursor a sobre dels missatges de la safata d'entrada, podeu dur-hi a terme accions ràpidament sense haver-los d'obrir:

Accions a la safata d

• Arxiva Arxiva
  • Suprimeix Delete
  • Marca com a no llegit No llegit o Marca com a llegit Llegit
  • Posposa Posposa

Posposar correus electrònics fins més tard

Posposeu correus electrònics fins a una data o una hora futures més adients. Obteniu informació sobre com podeu posposar correus electrònics.

Posposa

Respondre a correus electrònics amb suggeriments de Resposta intel·ligent

Responeu ràpidament als correus electrònics utilitzant frases que es mostren en funció del missatge que heu rebut. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar els suggeriments de Resposta intel·ligent.

És possible que també es mostrin correus electrònics antics a la part superior de la safata d'entrada amb un suggeriment de seguiment o resposta. Obteniu informació sobre com podeu amagar o fer que es mostrin aquests recordatoris de seguiment

Personalitzar la visualització de la safata d'entrada

Ampliar o reduir una safata d'entrada

Canvieu la visualització de la safata d'entrada per fer-la espaiosa o compacta. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Densitat de visualització.

Consell: si trieu Predeterminada, obtindreu una previsualització dels fitxers adjunts des de la safata d'entrada.

Mostrar o amagar el menú

Per deixar espai per a la previsualització del correu electrònic, podeu ampliar o reduir la visualització de la safata d'entrada fent clic a Menú Menú.

Veure Calendar, Tasks, Keep i Complements

Ara podeu utilitzar Calendar, Keep, Tasks i Complements de Google mentre sou a Gmail.

Calendar

A la dreta de la safata d'entrada, feu clic en aquestes icones:

• Calendar Calendar: consulteu l'agenda del dia, feu clic en esdeveniments per modificar-los, creeu-ne de nous i aneu a esdeveniments propers.
  • Keep Google Keep: creeu llistes de comprovació i notes.
  • Tasks Tasks logo: afegiu tasques pendents i dates de venciment.
  • Complements Plus: instal·leu eines addicionals de Gmail per gestionar encara millor el correu electrònic.

Obteniu informació sobre com podeu utilitzar Calendar, Keep, Tasks i Complements amb Gmail.

Enviar correus electrònics i fitxers adjunts de manera confidencial

Activeu el mode confidencial per protegir els missatges i els documents sensibles. Ara podeu:

1. Definir una data de caducitat.
  2. Sol·licitar una contrasenya.
  3. Impedir que es reenviï, es baixi, es copiï o s'enganxi contingut dels missatges.

Obteniu més informació sobre com podeu enviar correus electrònics i fitxers adjunts de manera confidencial.

Utilitzar Gmail a l'empresa

Si voleu utilitzar Gmail a l'empresa, és possible que un compte de Google Workspace sigui més adient que un Compte personal de Google. Google Workspace ofereix subscripcions a partir de $6 USD per usuari al mes i inclou el següent:

• Un compte de Gmail professional i sense anuncis amb el nom de domini de la vostra empresa, com ara susanna@example.com.

• la propietat dels comptes dels empleats, perquè pugueu controlar en tot moment els comptes, els correus electrònics i els fitxers de l'empresa

• assistència les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana per telèfon, correu electrònic i xat, i sempre amb una persona real

• més espai d'emmagatzematge de Gmail i Google Drive

• eines de gestió de dispositius mòbils per protegir les vostres dades, com ara la capacitat d'esborrar de manera remota les dades dels dispositius perduts

• controls avançats per a tasques administratives i de seguretat

Obteniu més informació sobre Google Workspace o inicieu una prova sense cost econòmic.

Enviar suggeriments

Si voleu enviar suggeriments sobre el nou disseny, aneu a la part superior dreta i feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Envia suggeriments