Obtenir informació sobre el nou disseny de Gmail integrat

Gmail té una nova visualització integrada per organitzar Correu, Chat, Espais i Meet en un sol lloc.
Amb el nou disseny, podeu:
  • Veure les aplicacions de Google integrades al menú principal de Gmail.
  • Veure menús d'aplicacions concretes al tauler replegable.
  • Rebre notificacions de nous missatges dels xats i dels espais mitjançant bombolles de notificació.
  • Col·locar el cursor a sobre de la icona de cada aplicació per previsualitzar què hi passa sense haver de canviar de context.
  • Mostrar o amagar el tauler lateral.

Nova experiència del menú d'aplicacions

Les aplicacions de Google Correu, Chat, Espais i Meet ara estan integrades al menú principal de Gmail. El menú principal de cada aplicació es mostra en un tauler replegable. Podeu amagar o mostrar el tauler replegable en qualsevol moment. Per:
  • Canviar d'aplicació: feu clic al nom de l'aplicació en qüestió.
  • Previsualitzar una icona: assenyaleu la icona.
  • Mostrar o amagar el tauler replegable: a la part superior esquerra, feu clic a Mostra o Amaga el menú principal .
  • Personalitzar les aplicacions al menú principal:
    1. A la part superior dreta, feu clic a Configuració . Es mostrarà un menú de configuració ràpida.
    2. A la secció "Aplicacions de Gmail", feu clic a Personalitza.
    3. Seleccioneu les aplicacions que vulgueu utilitzar a Gmail.
    4. Feu clic a Fet.

Nova experiència de xat

Des de la pestanya Xat, podeu accedir als missatges de xat individuals o de grup.

Per obrir el xat en una finestra emergent petita a la part inferior de la pantalla, aneu a la part superior de qualsevol xat o al costat del missatge de xat que hi hagi al tauler lateral i feu clic a Obre en una finestra emergent . La finestra es manté visible mentre us moveu a altres pestanyes, com ara Correu o Espais.

Bombolles de notificació dels missatges de xat

Quan rebeu un missatge nou d'un xat o d'un espai, la notificació apareix a l'extrem inferior esquerre en una bombolla. Quan col·loqueu el cursor a sobre de la bombolla, es mostra una previsualització del missatge.

Responeu a un missatge mostrat en una bombolla:

• Per obrir el missatge i respondre directament des de la pestanya Xat o Espais, feu clic a la bombolla.
  • Per obrir el xat en una finestra emergent petita a la part inferior de la pantalla i respondre, feu clic a Obre en una finestra emergent o Respon.

Per activar les bombolles de notificació:

1. A la part superior dreta de la finestra de Gmail, al costat de l'indicador d'estat, feu clic a Més opcions Fletxa de menú desplegable i, a continuació, Configuració de les notificacions del xat.
  2. A la finestra que apareix, marqueu les caselles de les opcions "Permet les notificacions del xat" i "Obre bombolles de xat per als missatges nous".
  3. A la part inferior de la finestra, feu clic a Fet.

Consells:

• Per desactivar les bombolles de notificació, desmarqueu la casella de l'opció "Obre bombolles de xat per als missatges nous".
  • Per obrir les bombolles de xat en una finestra emergent en lloc de mostrar-les en pantalla completa, desmarqueu la casella "Obre les bombolles de xat en pantalla completa".