Skjuta upp e-post till senare

Genom att skjuta upp e-post kan du tillfälligt ta bort dem från inkorgen tills du behöver dem.

E-postmeddelandet eller visas på nytt överst i inkorgen när du vill, oavsett om det är i morgon, nästa vecka eller i kväll. Uppskjutna objekt visas under Uppskjutet på menyn Meny.

Skjuta upp ett e-postmeddelande

1. Öppna Gmail-appen Gmail på en iPhone eller iPad.
  2. Öppna ett e-postmeddelande.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger och sedan Snooze.
  4. Välj en senare dag och ett senare klockslag då du vill få e-postmeddelandet.

Skjut upp flera e-postmeddelanden genom att markera dem och trycka på Mer Meroch sedan Skjut upp.

Hitta uppskjutna e-postmeddelanden

Du kan söka efter e-postmeddelandet du har skjutit upp. Så här visar du alla uppskjutna e-postmeddelanden:

1. Öppna Gmail-appen Gmail på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster och sedan Uppskjutet.

Redigera aviseringar

När du skjuter upp ett e-postmeddelande till ett specifikt klockslag skickas en avisering till din mobila enhet det klockslaget, om aviseringar är aktiverade. Läs mer om aviseringar.