Skjuta upp e-post till senare

Genom att skjuta upp e-post kan du tillfälligt ta bort dem från inkorgen tills du behöver dem.

E-postmeddelandet eller visas på nytt överst i inkorgen när du vill, oavsett om det är i morgon, nästa vecka eller i kväll. Uppskjutna objekt visas under Uppskjutet på menyn Meny.

Skjuta upp ett e-postmeddelande

Kontrollera först att du har konversationsfönstret öppet i Gmail. Läs mer om hur du grupperar e-post i konversationer.

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Peka på e-postmeddelandet.
  3. Klicka på Skjut upp Viloläge till höger.
  4. Välj en senare dag och ett senare klockslag då du vill få e-postmeddelandet.

Skjut upp flera meddelanden genom att markera dem. Klicka på Skjut upp Viloläge högst upp.

Hitta uppskjutna e-postmeddelanden

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Öppna menyn Meny.
  3. Välj Uppskjutet.

Tips! Du kan också söka på in:snoozed.

Redigera aviseringar

När du skjuter upp ett e-postmeddelande till ett specifikt klockslag skickas en avisering till din mobila enhet det klockslaget, om aviseringar är aktiverade. Läs mer om aviseringar.