Utsett e-poster til senere

Utsett e-poster og fjern dem midlertidig fra innboksen din til du trenger dem.

E-posten din kommer tilbake til toppen av innboksen når du ønsker det – enten det er i morgen, neste uke eller i kveld. Du kan finne de utsatte elementene dine når som helst under Utsatt i menyen Meny.

Utsett e-poster

Finn ut hvordan du kan gruppere e-poster i tråder.

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Hold markøren over en e-post.
  3. Klikk på Utsett til høyre.
  4. Velg dato og klokkeslett for når du vil motta e-posten på nytt.

Hvis du vil utsette flere e-poster, velger du e-postene. Klikk på Utsett øverst.

Finn utsatte e-poster

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Gå til menyen Meny.
  3. Velg Utsatt.

Tips: Du kan også søke med in:snoozed.

Rediger varsler

Når du utsetter en e-post til et bestemt tidspunkt, får du et varsel på mobilenheten din på det tidspunktet, med mindre du har slått av varsler. Finn ut mer om varsler.