Posposar correus electrònics fins més tard

Posposeu correus electrònics i suprimiu-los de la safata d'entrada durant un temps fins que els necessiteu.

Els correus electrònics tornaran al capdamunt de la safata d'entrada quan vulgueu: demà, la setmana que ve o aquest vespre. Podeu trobar els elements posposats a la secció Posposats del menú Menú.

Posposar un correu electrònic

Obteniu informació sobre com podeu agrupar els correus electrònics en converses.

1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. Col·loqueu el cursor a sobre del correu electrònic.
  3. A la dreta, feu clic a Posposa Posposa.
  4. Trieu un dia i una hora posteriors per rebre'l.

Per posposar diversos missatges, seleccioneu-los i, a la part superior, feu clic a Posposa Posposa.

Cercar correus electrònics posposats

1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. Aneu a Menú Menú.
  3. Seleccioneu Posposats.

Consell: també podeu utilitzar l'operador de cerca in:snoozed.

Editar les notificacions

Quan posposeu un correu electrònic fins a una hora concreta, rebeu una notificació al dispositiu mòbil a aquesta hora, tret que tingueu desactivades les notificacions. Obteniu més informació sobre les notificacions.