Skaff deg G Suite-tillegg

Legg til andre verktøy du kan bruke med Gmail, for eksempel Asana, Trello, Intuit og Docusign.

Installer tillegg

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger og så Finn tillegg.
  3. Søk etter og velg verktøyet du vil bruke sammen med Gmail.
  4. Øverst til høyre klikker du på Installer og så Fortsett.
  5. Velg kontoen din, og følg veiledningen på skjermen.

Tips: Du kan raskt finne eller hente tillegg ved å gå til det høyre sidepanelet og klikke på Legg til Pluss

Avinstaller tillegg

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger og så Se alle innstillinger.
  3. Klikk på Tillegg-fanen.
  4. Klikk på Administrer i delen «Installerte tillegg».
  5. Klikk på Mer Mer og så Fjern.