G Suite ‑laajennusten asentaminen

Voit lisätä Gmailin kanssa käytettäviä lisätyökaluja, joita ovat esimerkiksi Asana, Trello, Intuit ja Docusign.

Laajennusten asentaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetuksetja sitten Lataa laajennuksia.
  3. Etsi ja valitse työkalu, jota haluat käyttää Gmailin kanssa.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Asenna ja sitten Jatka.
  5. Valitse tilisi ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

Vinkki: Pääset nopeasti lataamaan tai käyttämään laajennuksia valitsemalla oikeasta sivupalkista Lisää Plus.

Laajennusten asennuksen poistaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Klikkaa Laajennukset-välilehteä.
  4. Klikkaa Asennetut laajennukset ‑osiosta Hallinnoi.
  5. Klikkaa Lisää Lisää ja sitten Poista.