Baixar complements de G Suite

Afegiu altres eines per utilitzar-les amb Gmail, com ara Asana, Trello, Intuit i DocuSign.

Instal·lar complements

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Baixa complements.
  3. Cerqueu i seleccioneu l'eina que voleu utilitzar amb Gmail.
  4. A la part superior dreta, feu clic a Instal·la i, a continuació, Continua.
  5. Trieu el vostre compte i seguiu els passos en pantalla.

Consell: per baixar complements o accedir-hi ràpidament, aneu a la barra lateral dreta i feu clic a Afegeix Afegeix.

Desinstal·lar complements

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Complements.
  4. A la secció "Complements instal·lats", feu clic a Gestiona.
  5. Feu clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix.