Radera eller återställa Gmail-meddelanden

När du raderar ett meddelande finns det kvar i papperskorgen i 30 dagar. Efter 30 dagar raderas meddelandet permanent från ditt konto och kan inte återställas.

Radera ett eller flera meddelanden

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Markera kryssrutan till vänster om varje meddelande du vill radera.
  3. Klicka på Radera högst upp.

Tips! Så här raderar du ett meddelande i en tråd:

1. Öppna meddelandet.
  2. Klicka på Mer Mer bredvid Svara följt av Radera det här meddelandet.

Radera alla meddelanden i en kategori

En animation som visar hur du raderar alla meddelanden i inkorgen i Gmail eller en annan kategori på datorn

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Välj inkorgen, etiketten eller en annan kategori till vänster.
  3. Markera kryssrutan Välj uppe till vänster ovanför meddelandena.
    • En avisering med antalet valda konversationer visas. Om du vill markera alla meddelanden klickar du på länken i aviseringen.
  4. Klicka på Radera högst upp.

Tömma papperskorgen

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Mer följt av Papperskorgen till vänster.
  3. Markera kryssrutan till vänster om varje meddelande som du vill radera permanent.
  4. Klicka på Radera permanent högst upp.

Tips! Om du vill radera alla meddelanden i papperskorgen klickar du på Töm papperskorgen nu i aviseringen.

Återställa meddelanden från papperskorgen

Viktigt! Du kan inte återställa meddelanden som har raderats permanent eller meddelanden som har legat i papperskorgen i mer än 30 dagar.

Om du har raderat dina meddelanden under de senaste 30 dagarna kan du flytta dem från papperskorgen.

En animation som visar hur du flyttar meddelanden från papperskorgen i Gmail till en annan plats på datorn

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Mer följt av Papperskorgen till vänster.
  3. Markera kryssrutan till vänster om varje meddelande du vill återställa.
  4. Klicka på Flytta till högst upp.
  5. Välj vart du vill flytta meddelandena på menyn Flytta till.